Tid/Temp-skyltar

Tid/temp-skyltar som visar tid- och temperaturangivelser drar alltid ögonen till sig och får mycket uppmärksamhet. Ofta nämns företaget som förknippas med skylten ihop med tid-/tempen. ”Såg på TryggHansa-termometern i morse att det var 21 grader ute redan kl 8”. – Bra goodwill för företaget alltså. Ett företag kan också med fördel kombinera tid-/temp-skylten med andra budskap på en grafisk display.

Många varianter på tid/temp-skyltar

Tid/temp-skylten kan fås i en rad utföranden och kombineras med olika typer av logotyper och/eller fasta budskap. Nedan hittar du några exempel på tid/temp-skyltar som vi levererat under åren. Vi anpassar alltid skylten efter placering, synbarhet och teknik för att hitta rätt skylt till rätt plats.

IF tid/temp-skyltar Focus LED-skärm tid/temp Heden Göteborg focus

På Focus Electronic kombinerar vi världsledande teknik med spetskompetens inom professionell konsultation, projektledning, installation och service. Målsättningen är att alltid överträffa våra kunders förväntningar, både i teknik och utförande. Vår personal besitter lång erfarenhet och gedigen kunskap, vilket säkerställer att ditt projekt är tryggt hela vägen. Kontakta oss redan idag för en konsultation kring ditt projekt.