Reklamskyltar

Digitala reklamskyltar och LED-skärmar med rörlig bild och färger i 16 miljoner nyanser för storbildsreklam eller information. En reklamskylt kan placeras var som helst där det finns människor som passerar. Form, storlek, färg och pixelavstånd anpassas på alla LED-skärmar efter önskemål och placering. Vi har optimala lösningar för både inomhus- och utomhusbruk.

digital reklamskylt täby centrum LED

Invändigt placerad reklamskylt med LED-teknik i Täby Centrum. Kund: Unibail Rodamco

Erfarenhet och spetskompetens ger dig rätt reklamskyltar

Focus Electronic levererar marknadens ledande lösningar för digitala reklamskyltar. Vi kombinerar världsledande LED-teknik med spetskompetens inom professionell konsultation, projektledning, installation och service med målsättningen att alltid överträffa våra kunders förväntningar, både i teknik och utförande. Vår personal besitter lång erfarenhet och gedigen kunskap, vilket säkerställer att ditt projekt är tryggt hela vägen. Ta gärna en titt på några av våra referenser redan nu.

Vill du bolla en idé med oss eller har några frågor? Kontakta oss redan idag – vi ser fram emot att höra av dig och visar gärna våra installationer på plats.

 

reklamskyltar digital billboard

Digital billboard, Sveavägen, Stockholm

digitala reklamskyltar Kista

Digitala reklamskyltar med LED. Kistamässan vid E4.