Parkeringsdetektering – Parkeringsledning

Parkeringsdetektering och parkeringsledning innebär minskad söktid för besökarna och lättare att hitta en parkeringsplats. Kraven på effektiv parkering är stora oavsett om det gäller ett köpcentrum, ett sjukhus eller en stadskärna.  Med parkeringsledning och platsdetektering kan anläggningen i realtid ge besökarna information om antalet lediga platser redan vid infarten, och i parkeringshuset visar sedan en grön lampa exakt var platsen finns. Med parkeringsdetektering och parkeringsledning från Focus Electronic får du bättre flöden, ökad kundupplevelse och en bättre ekonomi. Kan det bli smartare?

parkhelp parkeringsdetektering Focus

parkeringsskyltar garage

Intelligenta parkeringssystem

Focus Electronic representerar ParkHelp i Sverige. Många års erfarenhet och ett stort antal genomförda projekt i olika storlek gör Focus Electronic till en trygg leverantör. Med egen utveckling och egna servicetekniker kan vi leverera skräddarsydda system i alla storlekar och skapa en problemfri parkeringsmiljö för er och era kunder/besökare. ParkHelps system finns i 42 länder och styr varje dag mer än 155 000 parkeringsplatser. Läs mer om intelligenta parkeringssystem från ParkHelp.

Vi kombinerar världsledande teknik med spetskompetens inom professionell konsultation, projektledning, installation och service med målsättningen att alltid överträffa våra kunders förväntningar, både i teknik och utförande. Vår personal besitter lång erfarenhet och gedigen kunskap, vilket säkerställer att ditt projekt är tryggt hela vägen. Kontakta oss redan idag för en konsultation kring ditt projekt.