VÅR BERÄTTELSE

Värdegrund genom historien, samtiden & framtiden

Blinkfyrar tidigare Focus Electronic har en lång och rik historia. I över 50 år har vi legat i framkant av teknikutveckling och ständigt prövat våra idéer mot framtidens förväntningar. Detta har skapat en stark företagsidentitet hos oss som återfinns i vårt arbetssätt och vår kultur. Flexibilitet, trygghet och framtid är tre ledord vi bär med oss in i varje projekt. Vi arbetar lösningsorienterat för att skapa så stort värde för kunden. Med vår erfarenhet och expertis har vi stora möjligheter att hitta lösningar för just er.

Miljön

För att möta omvärldens och konsumenternas förväntningar idag och i framtiden så måste man ha ett etablerat och väl utarbetat miljötänk i sin verksamhet. Vi är högst medvetna om de utmaningar hela världen står inför. Därför kan vi stoltsera med marknadens mest energieffektiva skyltar och displayer som inte förbrukar mer energi än vad som behövs. Våra produkter ska gå hand i hand med vår miljömedvetna vision.

Kvaliten

Kvalitetssäkrade produkter som ger möjlighet till ett långt och tryggt ägande för er är viktigt för oss. De produkter vi erbjuder, oavsett om det är infartsskyltar till trafiken, LED-displayer för gallerian eller detektorer i parkeringshusen så genomgår de en noggrann kvalitetsprövning för att säkerställa att produkterna håller högsta kvalitet.

Hållbar ekonomi

Vi strävar alltid efter att vara ett företag som arbetar hållbart. Med hållbar ekonomi menar vi att arbeta effektivt med våra resurser och skapa goda arbetsförhållanden. Hållbarheten skall ses som genomgående för hela vår organisation. Från arbetsförhållanden, produktionen och till vinsten, allt ska innefatta vårt hållbarhetstänk.