VÅR BERÄTTELSE

Värdegrund genom historien, samtiden & framtiden

Focus Electronic, som numera ingår i AB Blinkfyrar-familjen har en lång och rik historia. I över 50 år har vi legat i framkant av teknikutveckling och ständigt prövat våra idéer mot framtidens förväntningar. Detta har skapat en stark företagsidentitet hos oss som återfinns i vårt arbetssätt och i vår kultur. Flexibilitet, trygghet och framtid är tre ledord vi bär med oss in i varje projekt. Vi arbetar lösningsorienterat för att skapa stora värden för kunden. Med vår erfarenhet och expertis har vi stora möjligheter att hitta unika lösningar för just er.

Miljön

För att möta omvärldens och våra kunders förväntningar idag och i framtiden så har vi etablerat ett väl utarbetat miljötänk i vår verksamhet. Vi är väl medvetna om de utmaningar som hela världen står inför. Därför kan vi stoltsera med marknadens mest energieffektiva skyltar och led-displayer som inte förbrukar mer energi än vad som behövs. Våra produkter går hand i hand med vår miljömedvetna vision.

Kvaliten

Kvalitetssäkrade produkter som ger möjlighet till ett långt och tryggt ägande för er är viktigt för oss. De produkter vi erbjuder, oavsett om det är infartsskyltar till trafiken, LED-displayer för gallerian eller detektorer i parkeringshusen så genomgår de en noggrann kvalitetsprövning för att säkerställa att produkterna håller högsta kvalitet.

Hållbar ekonomi

Vi strävar alltid efter att vara ett företag som arbetar hållbart. Med hållbar ekonomi menar vi att arbeta effektivt med våra resurser och skapa goda arbetsförhållanden. Hållbarheten skall ses som genomgående för hela vår organisation. Från arbetsförhållanden, produktion till vinst, allt innefattas i vårt hållbarhetstänk.