LED-display Mall_of_Scandinavia

LED-skärmar och storbildsskärmar

LED-skärmar, lysdiodskyltar och digitala skyltar är alla samlingsnamn för olika typer av elektroniska skyltar. Här i vårt produktgalleri har vi delat upp våra digitala skyltar efter vad de ska användas till. Är det reklamskyltar, infartsskyltar, arenaskyltar, tid/temp-skyltar eller digitala trafikskyltar ni söker? Titta gärna vidare bland bilderna för att hitta rätt typ av digital skylt eller kontakta oss så guidar vi er rätt.

LED-skärmar är skarpt lysande bildytor som kan användas både inomhus och utomhus. En LED-skärm består av en mängd lysdioder som tillsammans skapar en bild. Våra LED-skärmar är uppbyggda av moduler, vilket gör dem mycket flexibla och sättas ihop till i princip valfri storlek och format.

Vi levererar digitala skärmar i olika format för olika ändamål och anpassar varje skylt efter dess placering. När man placerar en LED-skärm är det viktigt att upplösningen blir den rätta och i sammanhanget brukar man använda uttrycket pixelpitch eller pitch. Pixelpitch mäter avståndet mellan lysdioderna och ju tätare avstånd desto högre upplösning. Upplösningen på LED-skärmen har med betraktelseavståndet att göra och tumregeln säger att 1 mm pitch motsvarar 1 meters betraktelseavstånd. Sålunda har en skärm med 20 mm pixelpitch ett betraktelseavstånd på 20 meter.

Fördelar med LED-skärmar från Focus Electronic

  • Ljusstarka
  • Flexibelt format
  • Lång livslängd
  • Tål nordiskt klimat

Vi kombinerar världsledande teknik med spetskompetens inom professionell konsultation, projektledning, installation och service med målsättningen att alltid överträffa våra kunders förväntningar, både i teknik och utförande. Vår personal besitter lång erfarenhet och gedigen kunskap, vilket säkerställer att ditt projekt är tryggt hela vägen. Kontakta oss redan idag för en konsultation kring ditt projekt. Nedan hittar du ett axplock av våra installationer.

Referensexempel LED-skärmar/storbildsskärmar

digital skärm KI LED-skärmar Digital Art, Karolinska Institutet, Solna

digital skylt täby centrum LED LED-skärm, Täby Centrum

digital skylt ica LED Digital billboard, ICA Folkungagatan, Stockholm

digitala skyltar utomhus LED-skärmar Kistamässan Digital billboard, Kistamässan, Stockholm

digital skylt Kista

digital skyltning COOP Digital billboard, Coop Bäckebol, Göteborg