KUNSKAP & TJÄNSTER

Gårdagens vision, morgondagens verklighet

Vi på Focus Electronic sätter alltid kundens förväntningar och krav i första rummet. Vi vill erbjuda genomarbetade
helhetslösningar för bl a LED-displayer där allt från offerter och designförslag till montering och underhåll utförs med engagemang och noggrannhet.
Vi kan erbjuda expertis och serviceinriktad hjälp under ert projekts alla steg. Hos oss är ert projekt alltid i trygga händer.

Design

Idag är det en stor utmaning att sticka ut i det offentliga rummet. Med nyfikenhet och vågade visioner skapar vi originell design i kombination med den senaste led-tekniken. Med era starka ideér och vår yrkesskicklighet kan vi tillsammans producera en helt unik LED- display  just i er smak.

Projektledning

Med ett stort personligt engagemang och lång erfarenhet inom projektledning erbjuder vi den absolut bästa servicen för ert LED-projekt. Våra välutbildade projektledare har lång erfarenhet av att leda stora som små projekt, med stor framgång där alla steg i projektet fullföljs till punkt och pricka. Vår guidning hjälper er att säkerställa ert projekts framgång. 

Våra projektledare kan ta hand om alla steg i processen: förstudier, designförslag, tillståndshantering, beställningar, produktion, leveranser, och installation. När projektet är genomfört står projektledaren för uppföljning och service under garantitiden för er trygghet.

Montage

Inte för högt, inte för lågt, bara precis perfekt. Vårt team av montörer klarar alla typer av montage för de displayer och skyltar som vi erbjuder. När vi skapade en av Europas största LED-displayer så monterade vi självklart upp den själva. Resultatet ser ni på Mall of Scandinavia! Inget jobb är för stort och inget jobb är för litet.

Service & underhåll

Service och underhåll på de LED-displayer och skyltar vi erbjuder är väldigt viktigt för oss. Vi vill alltid försäkra oss att era led-displayer och skyltar fungerar maximalt och presterar oavsett väder och vind. Vi vill att ni ska känna förtroende för vår support och service. Ni kommer att uppleva ett tryggt och långsiktigt ägande av era skyltar och LED-displayer genom kontinuerlig kommunikation och dialog med oss.

Detta vill vi ha för att ni ska få ut så mycket av era skyltar och displayer som möjligt, så ni kan vara lugna i vetskapen att ni fortsatt kommer ha de bästa skyltarna och displayerna i stan! Med kontinuerlig service och underhåll kan livslängden för skyltar och LED-displayer förlängas avsevärt.

 

Vill du veta mer?

Varmt välkommen att kontakta mig vid frågor.

farshid.vahdat@blinkfyrar.se
0720712067

 

 

 

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.