Sport Jumbotron Arenaskyltar Ullevi

Arenaskyltar

Med hjälp av arenaskyltar, en mediakub eller jumbotron kan en idrottsarena bli mer publikvänlig och visuellt presentera information i realtid. Med en bra arenaskylt kan anläggningen visa resultat, reklam, repriser och livesända själva matchen på en och samma skärm.

En mediakub, även kallad jumbotron, är placerad i taket i hallen och är synlig från alla håll. Digitala arenaskyltar kan även placeras på andra ställen på arenan, t ex ovanför en läktare. En digital reklamskylt som placeras t ex runt en fotbollsplan kallas för LED-perimeter.

På Focus skräddarsyr vi varje enskilt projekt för digitala arenaskyltar. Varje anläggning eller arena har sina unika förutsättningar och genom ett nära samarbete med leverantörer och konstruktörer kan vi hitta den optimala lösningen för varje plats. Vi tar hänsyn till faktorer som t ex storlek, betraktelseavstånd, design, format, upplösning, ljusstyrka och andra omgivande faktorer. Vi arbetar alltid med den senaste världsledande LED-tekniken och med vår erfarenhet och kompetens hjälper vi er att ta fram den bästa lösningen för skärmval, synlighet och innehållshantering.

Boka ett besök redan idag!

Idag kan du hitta våra arenaskyltar i bland annat Scandinavium i Göteborg, Himmelstalundshallen i Norrköping, Nobelhallen i Karlskoga med flera. Vi bokar gärna in ett besök i någon av arenorna om du vill träffa någon av våra kunder och se arenaskyltarna i verkligheten. Vi garanterar att ett besök på plats säger mer än tusen ord.

Vår personal besitter lång erfarenhet och gedigen kunskap, vilket säkerställer att ditt projekt är tryggt hela vägen. Kontakta oss redan idag om du vill veta mer eller få en offert till ditt projekt.